10 Ιαν 2009

EDITORIAL

Το «Στιχοδρόμιο» είναι ένας διαδικτυακός χώρος στον οποίο θα δημοσιεύονται ποιήματα. Το κριτήριο δημοσίευσης είναι η αποδοχή των ποιημάτων αυτών, στη βάση της συγκίνησης, από τον διαχειριστή του χώρου. Άλλο κριτήριο δεν υπάρχει.

Ευπρόσδεκτα στο «Στιχοδρόμιο» είναι τα ποιήματα που συγκίνησαν το διαχειριστή του χώρου, όποιος κι αν είναι ο φορέας της διάνοιας που τα παρήγαγε, καθώς και οι αναγνώστες που θα επιδείξουν την καλοσύνη, την περιέργεια ή το ενδιαφέρον να ασχοληθούν με τα ποιήματα αυτά, αναγιγνώσκοντας ή σχολιάζοντάς τα. Υβριστικά και κακοήθη σχόλια δε θα αναρτώνται.

Η συλλογή των ποιημάτων που θα δημοσιεύονται στο «Στιχοδρόμιο» πραγματοποιείται στη βάση του τυχαίου. Πηγές του ιστοχώρου αυτού αποτελούν όλα τα μέσα στα οποία μπορεί να βρεθεί ποίημα.

Όποιος δημιουργός τύχει να βρει αναδημοσιευμένη εργασία του εδώ και δεν επιθυμεί την παρουσία της στο «Στιχοδρόμιο», μπορεί να ειδοποιήσει τον διαχειριστή για την αντίθεσή του χρησιμοποιώντας την ηλεκτρονική διεύθυνση που δίδεται παραπλεύρως, οπότε η ανάρτηση θα αφαιρείται πάραυτα.

Kαλή ανάγνωση,

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Γ. ΜΟΥΖΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: